domingo, 15 de julio de 2012

Còctels poètics a Barcelona

       Estem preparant les imatges dels concerts a la Festa Major de Pallejà i a la Fira de Cardedeu. Per cert, finalment, vam guanyar un premi a aquesta fira patrocinat per Mr. Groove Records per a la distribució a Spotify de la nostra música.
       També ens queda treballar totes les hores de vídeo i música que van sorgir de la nostra estada artística a Can Bagaria (Cornellà de Llobregat), un munt d´experiments i proves que de ben segur es convertiran en els propers discos de Kinoplatz. I, encara més, ens queda preparar un parell de projectes artístics que ens han aprovat diferents institucions i dels que ja parlarem amb més calma perque s´ho mereixen.
       Molta feina, agradable feina que són el resultat de més feina, agradable feina que són el resultat de més feina, agradable feina que són el resultat de més feina, agradable feina...
       Mentrestant, disfrutarem d´un concert al carrer aquest dijous amb el Gerard i el Roberto. El lloc és molt maco, la proposta encara  ho és més. Serà a Barcelona i anirem amb la il.lusió del perifèric.


+ info:
http://laciutatinvisible.coop/