viernes, 6 de abril de 2012

La Ràdio

       Ja podeu sentir el podcast complert de la nostra actuació a La Moto de Sasha, el programa de El Prat Ràdio 91.6 FM on vam realitzar una versió hertziana del Temblor, més atmosférica,  ambiental i orgànica.
 
                                       


       Els poemes del Gerard vestien bé a la ràdio, greus i pausats; per moments semblaven radionovel.les. El fil de les històries es seguia amb intensitat i expectació. La paraula, tan senzill com això, transmet.
Gerard Vilardaga / Foto: Paloma Sánchez



       A nivell musical hi ha una mica de tot: soroll, melodia, ritme, fragments de pel.lícules, àudios de diferent procedència, electrònica analògica, textures granuloses, moments sense connexió, etc. Vam estructurar el concert en petits nuclis temàtics, assignant-los alguna característica sonora particular: greu sense ritme, loop glitch, sons en re, etc. Aquestes parts eren el principi d´on començàvem a provar sons i improvitzar i a on es dirigien aquestes improvitzacions, per tal de lligar-ho tot com un circuit musical.

Kinoplatz / Foto: Paloma Sánchez
     
       Properament editarem aquest material en forma de cd, seccionades les parts, millorat el so i equalitzat. Però si vols descarregar-t´ho en raw, tal qual està, pots fer-ho clicant aquí.


Part dels instruments de Kinoplatz / Foto: Paloma Sánchez