miércoles, 16 de noviembre de 2011

V MOSTRA DE LES ARTS DE LA PARAULA

       Estem encantats de tocar i participar en aquesta mostra, un lloc idoni per disfrutar de propostes interessants i espectacles arriscats. Ells expliquem molt bé en què consisteix aquesta mostra:  "Amb l'objectiu de presentar propostes innovadores en totes aquelles manifestacions artístiques que prenguin com a eix central la paraula, la Mostra de les Arts de la Paraula es planteja com un esdeveniment cultural que converteix diferents poblacions del Baix Llobregat Nord en l'esceneri per a una programació que presenta una selecció de les produccions actuals en diferents àmbits. Iniciat el 2007 a Abrera, durant les diverses edicions s'han pogut veure exposicions, concerts, recitals, espectacles de dansa, tallers i una gran varietat de gèneres i esdeveniments sempre amb el nexe comú de la paraula com a eix vertebrador. " 

   
       Hem passat de ser públic fidel de la mostra a col.laboradors, de seure en el pati de butaques a pujar a l´escenari. És una sensació ben curiosa i molt recomanable. I torna a refermar el que ja sabíem: la distància entre ser públic i ser artista és cada cop més curta, potser ja inexistent. Ser públic esdevé, cada cop més, una qüestió activa i creativa. Ser artista implica no deixar de ser mai públic, fins i tot del propi espectacle. La perspectiva, la intensitat, el joc, la conexió i el diàleg són variables d´un mateix fet artístic.


   
       
       Per aquest concert hem preparat una nova versió de Temblor, el projecte poètico-musical que tenim amb el Gerard Vilardaga. Hi haurà nous vídeos i, potser, la visita del ser elèctric. Però això, no ho podem confirmar. Les invocacions no sempre funcionen.... com estan previstes.